yogaretreat

MERETE MATTHIESEN TLF 2921 9902     MERETE@YOYOGA.DK   YOGALÆRER & MANUVISION KROPSTERAPEUT

LANZAROTE

CLUB LA SANTA

17.-23. maj 2019

GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE

4.-10. august

 

Yogaevent på Club La Santa er en uge med masser af yoga, men også mulighed for at lave alt muligt andet sport - eller at ligge ved poolen. Du kan for eksempel modtage gratis tennisundervisning, cykle, svømme i 50 m basin - godt opvarmet, og  mange forskellige holdtimer - dagen lang. Du kan blive både solbrændt og tone din 6-pack frem

LINK : www.clublasanta.dk


 

Yogaugen på La Santa er for dig som gerne vil lære mere om yoga - eller allerede har snuset til yogaens glæder. Merete underviser i vinyasa-yoga, hvilket betyder at du skal være mobil, - have lyst til at lege med - og være vant til at bevæge dig.

 

En uge med intensiv yoga. Mød flere typer yoga

og 2 forskellige undervisere. Og kom måske et lag dybere i yogaen og/eller med dig selv

 

LINK: Gerlev Idrætshøjskole


 

Undervisere


Louise Seloy & Merete Matthiesen

 

Kursusbeskrivelse:


Denne uge byder på træning, afspænding, kreativitet, højskole, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med – alle er velkomne både begyndere og øvede.

På Gerlevs Yoga & Mindfulness kursus dyrker vi flere typer yoga både hatha yoga og restorativ yoga. Vi fokuserer på styrke, stræk, balance og forbindelsen mellem krop og sind.

I mindfulness arbejder vi med meditationer og kreative selvudviklingsøvelser indendørs som udendørs. Vi arbejder både i grupper og individuelt. Dagene indeholder både praksis og teori indenfor begge felter.

Undervisningen foregår i vores studier på trægulv. Vi har måtter og tæpper, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du foretrækker at bruge det. Vi træner i bevægelsestøj.

Vi byder også på morgensamling, yoga i vand, saunagus, vildmarksbad, gåture og social hygge på holdet. Sidste aften rundes af med en festlig middag.

Gerlev står for bevægelse, skøn natur og sund mad. Vores dygtige kok sammensætter en lækker menu og det er også muligt at vælge vegansk eller vegetarisk.

Copyright © All Rights Reserved