yogaretreat

MERETE MATTHIESEN TLF 2921 9902     MERETE@YOYOGA.DK   YOGALÆRER & MANUVISION KROPSTERAPEUT

GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE

4.-10. august

En uge med intensiv yoga. Mød flere typer yoga

og 2 forskellige undervisere. Og kom måske et lag dybere i yogaen og/eller med dig selv

 

LINK: Gerlev Idrætshøjskole

https://gerlev.dk/events/yoga-mindfulness2/

 

Undervisere

Louise Seloy & Merete Matthiesen

 

Kursusbeskrivelse:

Denne uge byder på træning, afspænding, kreativitet, højskole, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med – alle er velkomne både begyndere og øvede.

På Gerlevs Yoga & Mindfulness kursus dyrker vi flere typer yoga både hatha yoga og restorativ yoga. Vi fokuserer på styrke, stræk, balance og forbindelsen mellem krop og sind.

I mindfulness arbejder vi med meditationer og kreative selvudviklingsøvelser indendørs som udendørs. Vi arbejder både i grupper og individuelt. Dagene indeholder både praksis og teori indenfor begge felter.

Undervisningen foregår i vores studier på trægulv. Vi har måtter og tæpper, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du foretrækker at bruge det. Vi træner i bevægelsestøj.

Vi byder også på morgensamling, yoga i vand, saunagus, vildmarksbad, gåture og social hygge på holdet. Sidste aften rundes af med en festlig middag.

Gerlev står for bevægelse, skøn natur og sund mad. Vores dygtige kok sammensætter en lækker menu og det er også muligt at vælge vegansk eller vegetarisk.

Copyright © All Rights Reserved