yogaretreat

MERETE MATTHIESEN TLF 2921 9902     MERETE@YOYOGA.DK   YOGALÆRER & MANUVISION KROPSTERAPEUT

GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE

4.-10. august

En uge med intensiv yoga. Mød flere typer yoga

og 2 forskellige undervisere. Og kom måske et lag dybere i yogaen og/eller med dig selv

 

LINK: Gerlev Idrætshøjskole

https://gerlev.dk/events/yoga-mindfulness2/

 

Undervisere

Louise Seloy & Merete Matthiesen

 

Kursusbeskrivelse:

Denne uge byder på træning, afspænding, kreativitet, højskole, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med – alle er velkomne både begyndere og øvede.

På Gerlevs Yoga & Mindfulness kursus dyrker vi flere typer yoga både hatha yoga og restorativ yoga. Vi fokuserer på styrke, stræk, balance og forbindelsen mellem krop og sind.

I mindfulness arbejder vi med meditationer og kreative selvudviklingsøvelser indendørs som udendørs. Vi arbejder både i grupper og individuelt. Dagene indeholder både praksis og teori indenfor begge felter.

Undervisningen foregår i vores studier på trægulv. Vi har måtter og tæpper, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du foretrækker at bruge det. Vi træner i bevægelsestøj.

Vi byder også på morgensamling, yoga i vand, saunagus, vildmarksbad, gåture og social hygge på holdet. Sidste aften rundes af med en festlig middag.

Gerlev står for bevægelse, skøn natur og sund mad. Vores dygtige kok sammensætter en lækker menu og det er også muligt at vælge vegansk eller vegetarisk.

BARRACART HOUSING CABANYAL MAJ 2020

600 m FRA STRANDEN

URBAN RETREAT TIL VALENCIA, SPANIEN

16. - 23. maj 2020

Fly: 900-2000 kr.

Ryanair er de eneste som flyver direkte.

Luksus-Lejlighed: for 2 personer: ca. 5250 kr. Undervisning: 2650 kr.

Jeg kan møde dig i lufthavnen og køre taxi

med ind til hvor du skal bo. Måske vi er med samme fly.

Valencia er en by på størrelse med København.

En venlig, uspoleret og storslået smuk by.

Æstetik, varme, udeliv, god mad, udadvendthed og endnu uspoleret af turisme.


Varmen gør at vi kan lidt andre ting end herhjemme. Vi kan give - og overgive - os lidt mere, og på den måde komme lidt dybere ind - der hvor det gør ondt, noget måske sidder fast, eller ikke har været kontaktet længe. Kroppen får varme og har lettere ved, at slappe af og give efter. 

Vi laver et urbant retreat. Hvor du får lavet yoga hver dag, og på den måde finder du ud af, hvad det er yogaen kan gøre for din krop, dit indre liv

og dit daglige liv. 

Vi laver yoga på stranden om morgenen, og om aftenen mødes vi i parken, som er lidt køligere, og laver yoga der. 1,5 time hver gang.

 

Tirsdag-og fredagaften er der ikke planlagt yoga om aftenen. Men programmet, og jeg, er fleksibel, og vi kan sagtens tilføje åndedræt- og

meditationsøvelserefter behov.


Jeg har tilbragt en del tid i Valencia de sidste 2 år, og er i gang med at lære mig spansk. Jeg kender byen en del og kan komme med gode råd og vejledninger til dit ophold i Valencia

- og resten kan vi sammen finde ud af. 

Det er en god cykelby, med cykelstier og masser af muligheder for lejecykler i alle prisklasser - og gode busforbindelser rundt i byen.  


 Der er 25-40 minutter på cykel eller bus til City En helt igennem vidunderlig by & strand, med mange arrangementer uden at stranden bliver overfyldt. 

I weekender er der en del flere lokale som kommer ud til stranden. Men der er masser af plads. 

Floden Turia som løber rundt om byen, er nu omført og den udtørrede flod er blevet integreret i bylivet, som et kæmpe kulturområde

og masser af sport, leg og park.


Bydelen Carbanyal hvor vi skal bo og hvor der er 500 meter til stranden, har også et aktivt kultur og restaurant udbud, og med sin beliggenhed tæt på stranden, foregår der altid noget. 


Bydelen Ruzafa, er et opcomming kvarter. Masser af små spisesteder, restauranter, cafeer og iværksætter små butikker, genbrugsbutikker og alt hvad du kan forestille dig du har behov for. Det betyder også at der mange steder er et godt natteliv - indtil ca 00:00-02 - så medbring måske nogle gode ørepropper. Spanierne er generelt mere udadvendte, snakkende end os, de har flyttet deres liv med sofa og tv ud på gaden og der de holder til. Masser af hygge og imødekommenhed. Også mulighed for at tage lidt spanskundervisning. Måske gennem gruppen: Meetup, med gambio de idiomes = language exchange.

En anden bydel er det antikke centrum af Valencia med svulstigt ornamenterede bygninger, museer og kirker. Suveræn blanding af intime små gader

og storby. Masser af god mad og kultur.

... en smuk antik visunderlig by. Masser af kultur, restauranter, museer og shopping.RING GERNE FOR MERE INFORMATION

TLF 29219902


Når du ankommer til Valencia med fly fra Ryanair lander det ca 23:30 derfor må du tage en taxi ind til byen 150-200 kr. idet metroen stopper kl 24.

Til gengæld kan du tage metro når du skal rejse (lørdag med Ryanair) hjem til 5 €. 

.


MAJ 2020

YOGA PÅ STAND OG I PARKEN OG DU SKAL SELV MEDBRINGE YOGAMÅTTE

Det kan være en let travelmat fra f.eks. yogaudstyr.dk eller hos mig.

som også kan benyttes på stranden.


Flyv med Ryanair og bestil snarest (Priser for august 2020:  900 kr.-1800 kr.) Vi alle bor samme sted i nyt luksusbyggeri 600 meter fra stranden,

 https://www.barracart.com Beliggenhed er i Cabanyal og er et total-renoveret hus med luksus-lejligheder, i en smuk og forhåbentlig snart fredet bydel som er godt brugt men under genopbygning.

600 meter fra stranden.

ca. 700 € for en lejlighed til 2 i en uge.

Du får bookingkode med 10 % discount

af mig på tlf 29219902.


TILMELDING VED BETALING:

Pris 2650 kr. for yogaundervisning som betales på mobilepay 83624 eller på konto DanskeBank 0440 4642388282Copyright © All Rights Reserved