yoyoga
yogaretreat

KOM NED I TEMPO MED STILLE YOGA, PRANAYAMA OG MEDITATIONER

Undervisning med udfordringer til både begynder og øvede.

URBAN RETREAT

VALENCIA, SPANIEN

22.-29. APRIL 2020


Når du ankommer til Valencia med fly fra Ryanair (undskyld...men de er de eneste som flyver direkte p.t.) lander det ca 23:30.

Priser for august 2020:  900 kr.-1800 kr. Det er ikke et must at du bor på nævnte adresse, men yoga foregår på stranden om morgenen og i parken eller stranden om aftenen.

Beliggenhed er i Cabanyal og er et total-renoveret fredet hus, med luksus-lejligheder, i en smuk og forhåbentlig snart fredet byde,l som er godt brugt,

men under genopbygning.

600 meter fra stranden. Bus til historiske bymidte eller cykler.

ca. 700 € for en lejlighed til 2 personer i en uge.

Du får bookingkode med 10 % discount

af mig på tlf 29219902.


TILMELDING VED BETALING:

Pris 2650 kr. for yogaundervisning som betales på mobilepay 83624 eller på konto DanskeBank 0440 4642388282


https://youtu.be/5Ran3dR6RUk

Klik og se video...fra stranden

Valencia er en by på størrelse med København. 

En venlig og storslået smuk by.

Æstetik, varme, udeliv, god mad, udadvendthed og endnu uspoleret

af for meget og overvældende turisme.

Man kan leje cykler for  100,- kr. for en uge (VALENBISI)

Eller hos private udbydere. Byen er en god cykelby og uden bakker eller dale..(hvis man vil have det er der masser uden for byen, og massevis af fine sports-cykel-ruter)


Det vil være blid yoga, hvor alle kan være med. Du vil komme til at svede, men tempoet er sat ned, så det passer til temperaturen. Undervisning inkluderer yoga og fokus og tid med åndedrættet/pranayama og meditationer.


Varmen giver vores kroppe en mulighed for at kontakten til vores nordiske kroppe er lettere at komme til og derfor vil det være muligt at gå dybere end sædvanligt med yogaøvelserne.. Vi kan give - og overgive - os lidt mere, og på den måde møde dét der gør ondt...hvor  noget måske har siddet fast længe-- eller ikke har været kontaktet længe.

Kroppen får varme og har lettere ved, at slappe af og give efter. 

Vi laver et urbant retreat. Hvor du får lavet yoga hver dag, og på den måde finder du ud af, hvad daglig yoga kan gøre for din krop,

dit indre liv og dit daglige liv. 

Vi laver yoga på stranden om morgenen, og om aftenen mødes vi i parken,

som er lidt køligere, og laver yoga der.  1,5 time hver gang.


søndag 9-10 & 17:30-19 

mandag 8:30-10 & 17:30-19 

tirsdag 8:30-10 & 17:30-19 

onsdag 8:30-10 & 17:30-19 

torsdag 8:30-10 & 17:30-19 

fredag 8:30-10 


Tirsdag-og fredagaften er der ikke planlagt yoga om aftenen. Men programmet, og jeg, er fleksibel, og vi kan sagtens tilføje åndedræt- og

meditationsøvelserefter behov.


Jeg har tilbragt en del tid i Valencia de sidste 2 år, og er i gang med at lære mig spansk. Jeg kender byen en del og kan komme med gode råd og vejledninger til dit ophold i Valencia

- og resten kan vi sammen finde ud af. 

Det er en god cykelby, med cykelstier og masser af muligheder for lejecykler i alle prisklasser - og gode busforbindelser rundt i byen.  


 Der er 25-40 minutter på cykel eller bus til City En helt igennem vidunderlig by & strand, med mange arrangementer uden at stranden bliver overfyldt. 

I weekender er der en del flere lokale som kommer ud til stranden. Men der er masser af plads. 

Floden Turia som løber rundt om byen, er nu omført og den udtørrede flod er blevet integreret i bylivet, som et kæmpe kulturområde

og masser af sport, leg og park.


Bydelen Carbanyal hvor vi skal bo og hvor der er 500 meter til stranden, har også et aktivt kultur og restaurant udbud, og med sin beliggenhed tæt på stranden, foregår der altid noget. 


Bydelen Ruzafa, er et opcomming kvarter. Masser af små spisesteder, restauranter, cafeer og iværksætter små butikker, genbrugsbutikker og alt hvad du kan forestille dig du har behov for. Det betyder også at der mange steder er et godt natteliv - indtil ca 00:00-02 - så medbring måske nogle gode ørepropper. Spanierne er generelt mere udadvendte, snakkende end os, de har flyttet deres liv med sofa og tv ud på gaden og der de holder til. Masser af hygge og imødekommenhed. Også mulighed for at tage lidt spanskundervisning. Måske gennem gruppen: Meetup, med gambio de idiomes = language exchange.

En anden bydel er det antikke centrum af Valencia med svulstigt ornamenterede bygninger, museer og kirker. Suveræn blanding af intime små gader

og storby. Masser af god mad og kultur.

... en smuk antik visunderlig by. Masser af kultur, restauranter, museer og shopping.yoyoga

merete matthiesen yogalærer og kropsterapeut  CVR 30886720 merete@yoyoga.dk  tlf: 29219902 mobilepay 83624

Copyright © All Rights Reserved