yogaretreat

MERETE MATTHIESEN TLF 2921 9902     MERETE@YOYOGA.DK   YOGALÆRER & MANUVISION KROPSTERAPEUT

GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE

4.-10. august

En uge med intensiv yoga. Mød flere typer yoga

og 2 forskellige undervisere. Og kom måske et lag dybere i yogaen og/eller med dig selv

 

LINK: Gerlev Idrætshøjskole

https://gerlev.dk/events/yoga-mindfulness2/

 

Undervisere

Louise Seloy & Merete Matthiesen

 

Kursusbeskrivelse:

Denne uge byder på træning, afspænding, kreativitet, højskole, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med – alle er velkomne både begyndere og øvede.

På Gerlevs Yoga & Mindfulness kursus dyrker vi flere typer yoga både hatha yoga og restorativ yoga. Vi fokuserer på styrke, stræk, balance og forbindelsen mellem krop og sind.

I mindfulness arbejder vi med meditationer og kreative selvudviklingsøvelser indendørs som udendørs. Vi arbejder både i grupper og individuelt. Dagene indeholder både praksis og teori indenfor begge felter.

Undervisningen foregår i vores studier på trægulv. Vi har måtter og tæpper, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du foretrækker at bruge det. Vi træner i bevægelsestøj.

Vi byder også på morgensamling, yoga i vand, saunagus, vildmarksbad, gåture og social hygge på holdet. Sidste aften rundes af med en festlig middag.

Gerlev står for bevægelse, skøn natur og sund mad. Vores dygtige kok sammensætter en lækker menu og det er også muligt at vælge vegansk eller vegetarisk.

WEEKENDOPHOLD PÅ FALSTER MED YOGA , STRAND, SKOV OG KROPSBEHANDLING.

I mit hus lejer jeg værelser ud. Første sal har 3 dobbelt værelser køkken bad og stue. IKKE et nyrenoveret hus, men god plads og hyggeligt. Du kan leje et værelse eller hele lejligheden.

Du kan på forsiden af dette site se hvilke yogaklasser der tilbydes og i weekenden 14.15.16. juni er der yoga fre-lør-søn og du kan lave en mini-retreat, med yoga både morgen og eftermiddag. Naturskønt område med badestrande og skove.

Du vil lave yoga med de lokale deltagere med mindre holdet fyldes op af "fuldtids-weekend-yogier" .


Du kan booke en hel flok eller som par eller alene.

Pris ca. 250 kr. pr. person. Plus yoga & behandling.

Tilkøb af mad eller du kan selv handle og lave mad i *thekøkkenet på 1. sal  eller hente en pizza...eller køre på restaurant i Nykøbing eller Marielyst.

Hvis I er en hel flok kan I bruge hele huset.


Priser, foto og booking på AIRBNB Klik her

Eller giv mig et ring på 29219902.


For private kususdage/weekender giv mig et ring på

tlf 29219902 


*thekøkken: lille køleskab, vask, 4 kogeplader, gryder potter og pander etc. toastmaskine, elkedel og mulighed for lån af grill i haven.

Copyright © All Rights Reserved