yoga

Copyright © All Rights Reserved

merete matthiesen kropsterapeut & yogalærer tlf : 2921 9902 mail : merete@yoyoga.dk CVR 30886720

Uddannet folkeskolelærer, grafisk designer, billedkunstner og kandidat i pædagogisk filosofi..

 
 
 

YOGA/KROPSBEHANDLINGER

PÅ ARBEJDSPLADSEN?

 

Jeg tilbyder både yoga og kropsbehandlinger på din arbejdsplads.

Det kan være en fast dag eller en event i forbindelse med fest eller bare 3 gange for at snuse til yogaen.

 

Behandlinger kan foreksempel lægges ind nogle timer på en fast ugedag eller hver 14. dag

 

Jeg laver workshops til virksomheder og til private arrangementer.yoga, mindfulness, meditation, fokus på åndedrættet, afstress, forebyggende yoga til din hverdag.

Ring for nærmere info og afklaring af forventninger.

Har været hos f.eks. STICKS N SUSHI, DLG, ATEA, COOP, SUNDHEDSSTYRELSEN, SIEMENS, McKINSEY...

Yoga til fællesarrangementer, polterabend, pigeklubber, mandeudfordringer, sportsklubber, idrætsforeninger, rene herrehold eller seniorer, ondt i knæene osv.

Ring eller skriv for flere oplysninger.

tlf 29219902

 

 

Som min krop gør det muligt for mig at opleve verden, gør yogaen det muligt for mig at komme i forbindelse med noget der er større end mig selv. Ved ikke om denne forbindelse sker inde i mig, i hjernen eller kroppen, eller om der faktisk er noget udenfor, der er større end mig. I hvert fald udvides min opmærksomhed mod noget andet, og jeg får tilføjet noget et sted fra. Inde- eller udefra... noget jeg ikke har kunnet møde, eller finde eller opdage, på anden vis.

 

Den får mig til at mærke hele min krop og føle mig føjelig og bøjelig og stærk. At lave yoga hver dag holder mig "klar" til de fysiske og psykiske udfordringer livet byder mig. Det giver mig en fleksibilitet når det stormer, et rodnet når jeg bliver usikker på hvem jeg er, og en livsglæde bobler frem, hvis ikke under yogaklassen, så bagefter.

Yoga betyder een, one, unity, sammenhæng, at forene. Og det som foregår på yogamåtten, det spind af tanker, følelser, ønsker, drømme, væremåder og omkalfatringer kan jeg tage med ud i verden.

 

Jeg bliver lidt ny hver gang, men bliver så, måske igen, fanget ind i mine vaner og habitus, som jeg så kan hilse på i en ny runde, igen, på yogamåtten. Små skridt.

Jeg er bare et menneske. Men jeg deler gerne ud fra værktøjskassen.

.

RYS 200 timer HamsaYoga TT 2009

RYS 200 timer Anusara Immersion og TT Yoga,

Jordan Bloom 2011

ManuVision kropsterapeut 2013

 

Jeg har igennem årene deltaget i vidunderlige og mystiske workshop og kurser om yoga, åndedræt, kost, faster, filosofi, holotropisk åndedræt etc

..

Jeg er uddannet folkeskolelærer, grafisk designer og er kandidat i pædagogisk filosofi.