yoga

Copyright © All Rights Reserved

merete matthiesen   kropsterapeut & yogalærer  tlf : 2921 9902 mail : merete@yoyoga.dk CVR 30886720

Uddannet folkeskolelærer, grafisk designer, billedkunstner og kandidat i pædagogisk filosofi..


Torsdags yoga


Klassen indeholder muligheden for du kan nå at blive svedig og få vendt bunden i vejret, og blive udfordret på styke, balance og udholdenhed, i et flow af solhilsner og stående stillinger. Men også en masse blidhed, lange siddende stræk og åndedrætsøvelser.


INVITER GERNE: PRØVETIME 50 kr.


kl. 17-18:15

26 april og den 3. maj.

2 gange tilbage


MOBILEPAY: 83624 (yoyoga-nummer).


Den gamle dansesal

Alhambravej 7,

indgang på venstre side

2000 Frederiksberg


PRIS:

120 kr.


Hvis du bliver forhindret er der ingen refundering, men du er altid velkommen til at sende en anden afsted til yoga. 
 
 

KONTAKT

YOGA/KROPSBEHANDLINGER

PÅ ARBEJDSPLADSEN?


En større kropsbevidsthed kan gøre det lellere at ændre usunde vaner.


Det kan være svært at få tid til det hele i en pakket hverdag, derfor kan yogaen flytte ind på din arbejdsplads. Ugentlig yoga kan gøre underværker for din krop, dit humør og du vil få øvelser med til din hverdag.

Skærpet kontakt til dit åndedræt, optimering af dine lungers kapacitet, kan give mindre stress og større velvære generelt.


Det kan være en fast dag eller en event i forbindelse med fest eller bare 3 gange for at snuse til yogaen.


Jeg laver også workshops til virksomheder og til private arrangementer: yoga, mindfulness, meditation, fokus på åndedrættet, afstress, forebyggende yoga til din hverdag.

Ring for nærmere info og afklaring af forventninger.

Har været hos f.eks. STICKS N SUSHI, DLG, ATEA, COOP, SUNDHEDSSTYRELSEN, SIEMENS, McKINSEY...

Yoga til fællesarrangementer, polterabend, pigeklubber, mandeudfordringer, sportsklubber, idrætsforeninger, rene herrehold eller seniorer, ondt i knæene osv.

Ring eller skriv for flere oplysninger.

tlf 29219902


merete@yoyoga.dk


Som min krop gør det muligt for mig at opleve verden, gør yogaen det muligt for mig at komme i forbindelse med noget der er større end mig selv.

Ved ikke om denne forbindelse sker inde i mig, i hjernen eller kroppen, eller om der faktisk er noget  udenfor, der er større end mig.

I hvert fald   udvides min opmærksomhed mod noget andet, og jeg får tilføjet noget et sted fra, som jeg ikke kender. Sam når jeg laver malerier og alt ting pludselig går op i en højere enhed, og der sker noget på lærredet som jeg ikke vidste var i mig. eller aldrig kunne have tænkt mig til, ville "virke" på mig. Noget jeg ikke har kunnet møde, eller finde eller opdage, på anden vis.


Yoga og meditation får mig til at mærke hele min krop og føle mig føjelig og bøjelig og stærk - og meeeeget mere rummelig, end jeg ellers i mit snævre univers føler mig...


At lave  yoga hver dag holder mig "klar" til de fysiske og psykiske udfordringer livet byder mig. Det giver mig en fleksibilitet når det stormer, et rodnet når jeg bliver usikker på hvem jeg er, og en livsglæde bobler frem, hvis ikke under yogaklassen, så bagefter.

Yoga betyder een, one, unity, sammenhæng, at forene. Og det som foregår på yogamåtten,  det spind af tanker, følelser, ønsker,  drømme, væremåder og omkalfatringer kan jeg tage med ud i verden.


Jeg bliver lidt ny hver gang, men bliver så, måske igen, fanget ind i mine vaner og habitus, som jeg så kan hilse på i en ny runde, igen, på yogamåtten. Små skridt.

Jeg er bare et menneske.   Men jeg deler gerne  ud fra værktøjskassen.

.

RYS 200 timer HamsaYoga TT 2009

RYS 200 timer Anusara Immersion og TT Yoga,

Jordan Bloom  2011

ManuVision kropsterapeut 2013


Jeg har igennem årene deltaget i vidunderlige og mystiske workshop og kurser om yoga, åndedræt, kost, faster, filosofi, holotropisk åndedræt  etc

..

Jeg er uddannet folkeskolelærer, grafisk designer og  er kandidat i pædagogisk filosofi.