yoyoga
yoga
yoyoga

merete matthiesen yogalærer og kropsterapeut  CVR 30886720 merete@yoyoga.dk  tlf: 29219902 mobilepay 83624

Jeg tror at det er vidt forskelligt, hvad hver enkelt menneske får ud af yoga. Men en ting må efterhånden være slået fast, at noget kan det.

Jeg kan ikke se auraer, praktiserer ikke healing ej heller har jeg set lyset!


Jeg underviser og lever ud fra et

"ydmygt profant" grundlag, hvor jeg lytter til min krop og bruger den som instrument til at pejle mig ind på dem jeg underviser og behandler  - og i øvrigt er sammen med.

 

NÅR JEG UNDERVISER har jeg fokus på, at du arbejder ud fra et stærkt og godt fundament, derfor kan du risikere at få sved på panden. Jeg synes  fundament, balance og styrke

kommer før fleksibilitet.

Det hele tilsammen udvikler din udholdenhed,

og din kropslige selvtillid

vokser støt med størrelsen på din yogapraksis.

 

Du får en større kropsbevidsthed, hvorfor jeg (helst ikke) arbejder med spejle. Jeg tror på at du skal mærke din krop i dine stillinger og mærke du er tilstede i din krop, istedet for at SE det. At tro på det du mærker og begynde at kende- og genkende det....

 

Åndedræts øvelser (pranayama) er en stor del af min egen daglige praksis,

som jeg gerne deler ud af,

og som kan være ret afgørende for en god meditation.

 

YOGA ENETIME

900 KR.

studerende/arbejdsløs/pensionist 825 kr.

En time hvor vi arbejder med det du har brug for i din yoga. Specielt program skræddersyet til dig eller bestemte problematikker

du gerne vil have fif til. Og du får måske øvelser og ideer til yoga du kan lave derhjemme. Du får en kropsanalyse og vi finder sammen ud af hvad det er der er behov for.

VINYASA-YOGA I FLOW. Yoga som er primært stående stillinger kædet sammen i et grundigt guidet forløb som taler til din krop. Gentagelser. Grundige justeringer - og din styrke, balance og fleksibilitet vil blive udfordret. Både mænd og kvinder og begyndere som øvede vil blive udfordret. Du mærker selv efter hvad din krop vil være med til og er altid velkommen til at tage et hvil! Det væsentlige er at du får nye oplevelser med din krop, møder dem og gerne blomstrer i den enkelte stilling og gennem forløbet.

BLID VINYASA Yoga som primært er siddende og liggende stillinger. Kædet sammen i et blidt flow. Jeg guider stilliger og inviterer dig til udfordringer, men også til at stå af når det er nødvendigt. Kunsten er at finde balancen mellem for lidt og for meget og høre efter hvad kroppen synes er ok, og ikke dine tanker om hvad du kan og ikke kan.

RESTORATIV er yoga hvor vi bruger props som tæpper, blokke, pøller og tæpper. Du ligger 5-7 minutter i hver stilling og kroppen giver sig indefra med dit åndedræt. Restitution af din krop helt ned på celleniveau. Afstressende og blidt

Alle klasser afslutter med blide stræk og savasana. Savasana er afspænding på måtten med tæppe over og stille musik, hvor alle stillinger får lov at forplante sig i kroppen og måske du der mærker de små sensationer..FIRMAYOGA PÅ DIN ARBEJDSPLADS

En større kropsbevidsthed kan give dig en større følelse af frihed, og kan gøre det lettere for dig at ændre usunde vaner, fordi du får lettere ved at høre og mærke, hvad der er bedre for dig.

 

Det kan være svært at få tid til det hele i en pakket hverdag. Derfor kan yogaen flytte ind på din arbejdsplads så motion og opladning er gjort inden du kommer hjem og uden du skal ud af døren endnu engang. Ugentlig yoga kan gøre underværker på din krop dit humør og din sundhed . Skærpet kontakt til dit åndedræt og optimering af dine lungers kapacitet hvilket kan give dig en mindre stresset krop og større velvære generelt.

Det kan være yoga kun for mænd. Blandet eller ryg/knæhold - med fælles hensyn. overvægtige, stresshold eller genoptræning. Ring og lad os finde en løsning. 

 

 Det kan være en fast dag, en yogaevent eller en række yogaklasser for at snuse til denne efterhånden hippe "sportsgren". 

Workshops for private arrangementer, yoga, mindfulness, åndedrætsøvelser, meditation, stressforebyggende, stressafladninger, KONTORYOGA o.m.a.

 

Af kunder kan nævnes Siemens, Sticks n Sushi, Mc Kinsey, COOP, DLG, ATEA, Sundhedsstyrelsen, Privat ugentlig herreyoga ...


KONTORYOGA

Der er flere modeller på kontoryoga. Een kan være fysiske øvelser planlagt for kroppe som oftest sidder foroverbøjet i løbet af dagen og ugen, med fokus på tastaturfingre, museskader & museslid. Spændinger i nakken, skuldrene & ryggen med tendenser til måske hovedpiner, stress og træthed generelt. Stræk, styrke åndedræt, mindfulness og meditation.


En anden form kan være mere stille, hvor vi laver åndedrætsøvelser

og bliver guided til at få en meditationspraksis.


Du behøver ikke klæde om, men får  inspiration til resten af dagen - og du må gerne tage øvelserne med hjem...


Yogaen forgår primært på/med stolene siddende og stående.


Jeg anbefaler kontoryoga 2 gange om ugen, men een gang kan være fint til at få nye mønstre ind i dit liv og på din arbejdsplads.

Samt måske skabe nye kontakter og arbejdsgange i hverdagen og socialt.


Minimum 30 minutter. Ring for nærmere planlægning og pris.

tlf 29219902 

Merete MatthiesenCopyright © All Rights Reserved